Antrenamente


KICKBOX

Antrenor: LACZKO LEVENTE

Kickboxing

KICKBOXUL este un stil de arte martiale caracterizat prin lupta in picioare (stand up), care contine elemente provenite din karate, muay thai si box. Loviturile permise sunt cele de pumn si de picior, lovituri de genunchi fiind permise in functie de regulament.

Acesta este practicat ca sport de performanta, pentru imbunatatirea conditiei fizice sau pentru deprinderea de cunostiinte de autoaparare.

Efectele vizibile pozitive asupra fizicului si mentalului, deprinderea rapida a cunostintelor si nu in ultimul rand spectaculozitatea competitiilor au facut ca Kickboxul sa fie una din cele mai populare arte martiale ale ultimilor ani.

Antrenamentele noastre au o durata medie de 90min si se desfasoara in 2 grupe , create in functie de intensitatea si nivelul tehnic al antrenamentului.Acestea contin: lucru la sac, palmare, paos, exercitii cu partener, sparring in ring, exercitii cardio si pentru dezvoltare musculara, stretching.

Grupa de incepatori ofera initierea in acest stil, indiferent de varsta sau pregatire.Se urmaresc astfel studierea tehnicilor si strategiilor de baza , imbunatatirea conditiei fizice si dezvoltarea sportivului pana la posibilitatea de promovare in grupa de avansati.

Grupa de avansati este orientata in special catre cei care doresc sa faca performanta in Kickboxing.Intensitatea antrenamentului, nivelul tehnic si de contact sunt ridicate.Veti avea ocazia sa va antrenati cu sportivi care participa in mod regulat la gale de profil, avand sansa sa va alaturati lor in viitoarele competitii!


MMA

Antrenori: LACZKO LEVENTE 

Mixed Martial ArtsMixed Martial Arts este o platforma competitionala de arte martiale full contact care permite lovituri de brat si picior (specifice Boxului sau Muay Thai-ului), clinch, proiectari (specifice judoului, luptelor libere sau jiu jitsului brazilian) si lupta la sol (specifica brazilian jiu jitsu-lui sau luptelor libere).

Complexitatea acestui sport a introdus notiunea de “cross-training” , adica antrenament in mai multe discipline pentru a putea face fata cerintelor competitionale.Astfel un sportiv MMA trebuie sa studieze brazilian jiu jitsu sau lupte libere pentru lupta la sol si muay-thai, kickbox sau box pentru lupta din picioare.

Astfel, antrenamentele noastre de MMA ofera urmatoarele beneficii:

 • studierea concomitenta a mai multor arte martiale (lupte libere, jiu jitsu brazilian, kickbox, muay thai, autoaparare)
 • conditionarea fizica exceptionala (aceast sport fiind foarte complex si solicitant, se impune o concentrare deosebita asupra conditiei fizice a practicantului)
 • deprinderea de tehnici de autoaparare si lupta in situatii reale, MMA-ul avand un regulament foarte permisiv, asemanator cu o lupta reala
 • posibilitatea de a participa la competitii, MMA-ul devenind unul din cele mai populare sporturi de contact ai ultimilor ani

MUAY THAI

Antrenor: LACZKO LEVENTE

Muay Thai

MUAY THAI-ul, cunscut si ca BOXUL THAILANDEZ este o arta martiala originara din Thailanda, avand o vechime de mai multe sute de ani.

Numita si “Arta celor 8 membre” , datorita loviturilor specifice de pumn, tibie , genunchi si cot, aceasta are un grad ridicat de eficienta si spectaculozitate, fiind considerata una din cele mai realiste discipline de lupta existente.

Astfel , puteti studia muay thai alaturi de noi pentru:

 • CONDITIE FIZICA SUPERIOARA , intensitatea antrenamentului si multitudinea de lovituri oferind practicantului rezistenta crescuta la efort dinamic si o tonifiere si dezvoltare musculara deosebita a intregului corp
 • AUTOAPARARE – fiind la origine un stil de lupta cu mana goala, MUAY THAI-ul ofera o varietate extraordinara de tehnici de autoaparare in situatii reale de lupta, accentul punandu-se pe folosirea greutatii proprii, in tehnici si lovituri , pentru neutralizarea unui adversar mai puternic sau chiar inarmat
 • PERFORMANTA – MUAY-THAI-ul si KICKBOX-ul, devin treptat cele mai importante sporturi de lupta in ring, iar sportivii antrenati la Centrul TENGU obtin in mod regulat rezultate excelente in aceste competitii.

Va invitam sa va antrenati alaturi de noi , indiferent de sex, varsta sau pregatire si sa descoperiti fascinanta lume a MUAY-THAI-ului.


AUTOAPARARE COPII

Antrenor: LACZKO LEVENTE

Autoaparare copii

In contextul societatii actuale se impune acordarea de atentie activitatilor sportive si a disciplinei la copii. Programul scolar prelungit, orele de munca ale parintilor si multitudinea de tentatii extrascolare pot duce la omiterea educatiei fizice din educatia copilului, fapt care poate avea consecinte nefaste asupra dezvoltarii acestuia.

Cursul de autoaparare pentru copii se defineste prin activitate fizica intensa dar mai ales prin inocularea respectului, disciplinei si evidentierea potentialului specific fiecarui copil.

Se studiaza astfel elemente din arte martiale ca si jiu-jitsu, karate, kickbox sau muay thai, combinate cu jocuri care au ca rol dezvoltarea abilitatilor fizice si creerea unei atmosfere pozitive si relaxate!

Astfel avantajele participarii copilului la aceste cursuri sunt:

 • Dezvoltarea calitatilor motrice şi functionale, a coordonării mişcarilor, a echilibrului, a capacitătii de orientare în spaţiu
 • Formarea deprinderilor de organizare, sustinere şi colaborare, a spiritului de initiativă şi perseverentă în atingerea scopului
 • Intarirea sanatatii si a capacitatii de munca si dezvoltarea fizica armonioasa
 • Dezvoltarea creativitatii, adaptabilitatii si a spiritului de echipa
 • Cultivarea respectului si atentiei pentru profesor, specifice artelor martiale japoneze
 • Deprinderea de tehnici de autoaparare impotriva loviturilor sau procedeelor de imobilizare si deprinderea principalelor lovituri utilizate in artele martiale.

Participarea la antrenamente nu depinde de sex, greutate sau forta, munca si deprinderea unei tehnici corecte fiind singurele conditii pentru obtinerea de rezultate.


ANTRENAMENTE PARTICULARE

Antrenamente particulare - Arte Martiale

Pentru cei care:

 • doresc un antrenor personal
 • doresc sa aprofundeze alaturi de instructori anumite elemente
 • nu pot sa respecte un program regulat de antrenament
 • se pregatesc pentru competitii sportive

Oferim posibilitatea de a participa la antrenamente particulare, cu un instructor personal. La antrenamente se participa individual sau in grupuri de 2 persoane.

Tehnicile predate sunt identice cu cele din programul standard de antrenament, avantajele fiind:

 • atentia exclusiva a antrenorului personal
 • programul flexibil, stabilit de comun acord cu instructorul
 • concentrarea pe obiective solicitate de client si urmarirea atingerii acestora
 • programul de antrenament personalizat
 • posibilitatea de a imbunatati si aprofunda elemente studiate la antrenamentele de grup

TEAM BUILDING – „O zi in lumea artelor martiale”

Arte Martiale - Team Building

Participantii vor avea ocazia sa cunoasca alaturi de echipa noastra esenta a celor mai cunoascute arte martiale, participand la demonstratii si invatand tehnici si abordari specifice.Accentul se va pune pe exercitii in care echipa este pe primul plan, urmarind imbunatatirea colaborarii, empatiei si sprijinului intre membrii grupului.

Practicarea artelor martiale aduce incredere in sine , mai multa putere de munca si o adevarate revigorare psihica avand in vedere binecunoscutele conditii actuale de munca si stress.

Exercitiile vor fi simple, bazate pe eficienta si practica reala, se vor desfasura intr-un cadru relaxat dar dominat de respect si munca.

Astfel se vor studia si exersa : lovituri, metode de autoaparare, exercitii de dezvoltare a conditiei fizice , metode de dezvoltare a fortei mentale, tehnici de manuire a armelor.

De asemenea se vor prezenta elemente de baza ale unei diete sanatoase,element crucial in conditiile actuala de munca si ritm de viata.

Astfel participantii vor avea parte de:

 • 1 zi de exercitiu fizic intens
 • cunoasterea mai buna a colegilor
 • intarirea relatiilor cu colegii
 • deschiderea unor noi perspective in privinta pregatirii fizice si spirituale