Antrenori

LACZKO LEVENTE

Kickbox, Muay Thai, Autoaparare, MMA

Nascut in 1973 la Cluj-Napoca, LACZKO LEVENTE a fost pasionat dintotdeauna de artele martiale, practicand incepand cu 1986 diferite stiluri: Shotokan Karate (1986-1989), Tae Kwon Do (1989-1993), Ju Jitsu si Kyokushin Budokai (1994-2005), Kickboxing si Muay Thai (2000-2011).

Prin examene sustinute in fata unor personalitati importante din lumea arteleor martiale (Dieter Eisheuer – 7 dan Kyokushin Budokai, Szépvölgyi Géza – 7 dan Ju Jitsu, Ioan Balaceanu – 5 dan Ju Jitsu/ 4 dan Kyokushin Budokai), obtine 2 dan in Ju Jitsu si Kyokushin Budokai.

In perioada 1993-2005 preda in cadrul clubului White Tiger Budokan o combinatie a acestor 2 stiluri, formand 5 centuri negre in Ju Jitsu.

In 2005 infiinteaza propriul club, „Clubul sportiv Tengu”, unde preda exclusiv Kickboxing si Muay Thai.

Indiferent de stilul predat , constantele antrenamentelor conduse de LACZKO LEVENTE sunt respectul, disciplina, seriozitatea, munca, realismul si autodepasirea.


COSMIN VADUVA

Kickbox/Muay Thai

COSMIN si-a dedicat viata sportului, studiind artele martiale de la o varsta frageda, devenind absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, in prezent fiind instructor de Kickbox si Muay Thai in cadrul Centrului Tengu.

Personalitatea sa deschisa atat catre comunicare cu elevii si clientii nostri cat si spre munca asidua si perfectionare continua, l-au facut pe Cosmin sa devina un membru de baza al echipei noastre, conducand un numar mare de antrenamente unde face zilnic practicantii sa descopere frumusetea artelor martiale.

Cosmin iti va preda o tehnica curata, sustinuta de calitatile sale fizice si experienta competitionala, intotdeauna zambitor te va duce la nivele de intensitate pe care inca nu le-ai cunoscut, mixand ingredientele unui antrenament pe care el insusi il numeste “Corect”!


CATALIN BUSE

Kickbox/Muay Thai


ADRIAN CIBU

Kickbox/Muay Thai

ADRIAN se defineste ca sportiv si persoana prin lupta continua pentru depasirea limitelor. Activitatea sa profesionala din cadrul MAI impune o conduita fizica si mentala de exceptie, aceste calitati, alaturi de o tehnica dezvoltata complex aducandu-i in ringul de Kickbox mai multe titluri de campion si trofee in competitii pentru profesionisti si amatori.

Avand o pregatire profesionala de elita valori ca si onoare, respect, curaj si autodepasire sunt pentru Cibu un mod de viata, insuflandu-le inevitabil elevilor sai.

Anii de studiu, competitii, stagii nationale, in China sau Thailanda sunt puse in slujba activitatii de instructor in cadrul Centrului Tengu, Adrian formand zilnic de mai multi ani copii, adulti sau sportivi de performanta.

Intotdeauna plin de buna dispozitie, privit ca model de tinerii kickboxeri, Cibu iti va oferi vasta sa experienta invatandu-te sa iti depasesti limitele si sa te redescoperi prin arte martiale.