Antrenori

LACZKO LEVENTE

Kickbox, Muay Thai, Autoaparare, MMA

LACZKO LEVENTE este fondatorul si antrenorul principal al Clubului Sportiv Tengu.

Nascut in 1973 la Cluj-Napoca, LACZKO LEVENTE a fost pasionat dintotdeauna de artele martiale, practicand incepand cu 1986 diferite stiluri: Shotokan Karate (1986-1989), Tae Kwon Do (1989-1993), Ju Jitsu si Kyokushin Budokai (1994-2005), Kickboxing, Muay Thai si MMA (incepand cu anul 2000.).

Prin examene sustinute in fata unor personalitati importante din lumea arteleor martiale (Dieter Eisheuer – 7 dan Kyokushin Budokai, Szépvölgyi Géza – 7 dan Ju Jitsu, Ioan Balaceanu – 5 dan Ju Jitsu/ 4 dan Kyokushin Budokai), obtine 2 dan in Ju Jitsu si Kyokushin Budokai.

Incepand cu anul 1993 preda arte martiale de contact traditionale japoneze, urmand ca in 2005 sa infiinteze propriul club sportiv axat pe Kickbox, Muay Thai si MMA.

Ca antrenor principal Tengu participa la nenumarate stagii de pregatire interne si internationale cu nume importante ca si Dennis Krauweel (Superpro Olanda), Rehak Gyorgy (Re-Gym Budapest), Superpro Samui Thailanda, Albert Kraus, Herb Dean dezvoltandu-se continuu alaturi de elevii sai in pasul rapid al artelor martiale de contact competitionale si contribuind la dezvoltarea Kickboxului clujean.

Competitiile de Kickbox si MMA ii aduc prin elevii sai nenumarate satisfactii, luptand pe intreg globul, de acasa pana in Olanda, Marea Britanie, Thailanda, China sau Azerbaidjan, acestia obtinand titluri de campion sau victorii in promotii de prestigiu interne ca si Superkombat, Dynamite, Colosseum sau internationale ca Enfusion, Eagles, KSW, Cage Warriors, ACA etc.

In anul 2019 acesta urca din nou in ring, obtinand doua titluri de campion european de Kickboxing WKF.

In prezent Centrul de Arte Martiale Tengu este una din cele mai bine cotate sali de antrenament din tara, oferind sportivilor de performanta si amatori zilnic cele mai bune conditii de pregatire.

Indiferent de stilul predat , constantele antrenamentelor conduse de LACZKO LEVENTE sunt respectul, disciplina, seriozitatea, munca, realismul si autodepasirea.


COSMIN VADUVA

Kickbox/Muay Thai

COSMIN si-a dedicat viata sportului, studiind artele martiale de la o varsta frageda, devenind absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, in prezent fiind instructor de Kickbox si Muay Thai in cadrul Centrului Tengu.

Personalitatea sa deschisa atat catre comunicare cu elevii si clientii nostri cat si spre munca asidua si perfectionare continua, l-au facut pe Cosmin sa devina un membru de baza al echipei noastre, conducand un numar mare de antrenamente unde face zilnic practicantii sa descopere frumusetea artelor martiale.

Cosmin iti va preda o tehnica curata, sustinuta de calitatile sale fizice si experienta competitionala, intotdeauna zambitor te va duce la nivele de intensitate pe care inca nu le-ai cunoscut, mixand ingredientele unui antrenament pe care el insusi il numeste “Corect”!


CATALIN BUSE

Kickbox/Muay Thai

CATALIN BUSE este unul din cei mai vechi elevi in activitate ai maestrului Laczko Levente, antrenandu-se de peste 20 de ani sub conducerea acestuia. Cu o mare continuitate in clubul nostru dar si cu stagii de pregatire cu antrenori de prestigiu ca si Dennis Krauweel (Superpro Olanda), Gyorgy Rehak (Re-Gym Budapest), Charoon Juntra (Superpro Samui), Catalin a acumulat o experienta vasta, asistand sportivi in sute de meciuri pentru amatori si profesionisti in ultimii 10 ani.
Acesta conduce sala Tengu Cluj Arena, cu antrenamente intense, cu atentie pentru detaliile tehnice si focalizare pe respect, munca, dezvoltare personala si colegialitate.


DORIN STAN

Kickbox

DORIN STAN – “Mr. Boombastik” este unul din cei mai titrati si iubiti sportivi ai clubului noastru. DORIN este un luptator prin definitie, antrenandu-se din copilarie si obtinand alaturi de echipa Tengu rezultate si meciuri legendare. Experienta sa este uriasa, avand un stil complex, cu o intelegere de nivel superior a sportului, Dorin va reusi astfel sa identifice si sa scoata la suprafata prin intensitatea antrenamentului luptatorul din fiecare elev al sau.


ANDREI VERDE

ALEXA

Kickbox/Muay Thai/MMA

ANDREI VERDE este primul instructor Tengu format exclusiv in clubul nostru. Incepand cu grupa de copii acum 10 ani, ANDREI a parcurs toate etapele evolutiei in artele martiale, de la competitiile de amatori, la cele profesioniste, in prezent antrenand la randul sau copii si adulti. Tehnica sa eleganta, rabdarea si conditia fizica deosebita pe care o testeaza regulat in competitiile Ministerului de Interne si activitatea competitionala ii ofera un bagaj impresionant de cunostinte, pe care este incantat sa le impartaseasca cu tine la antrenamentele noastre.


PAUL CORNEA

Kickbox

PAUL CORNEA este luptatorul momentului in echipa noastra. Avand o ascensiune fulminanta de-a lungul anilor de pregatire, din grupa de copii Tengu la competitii internationale de kickbox profesionist, acesta isi desfasoara activitatea de instructor alaturi de o bogata activitate competitionala. Iubit pentru tenacitatea, spiritul de lupta, calmul si pozitivismul sau, Paul transmite valorile Tengu si un kickbox de nivel inalt elevilor sai.


MARIO OLARIU

Kickbox

MARIO OLARIU este cel mai tanar instructor Tengu, de asemenea provenit exclusiv din sistemul nostru de antrenament. Cu disciplina si capacitate mare de munca, Mario conduce antrenamente private si de grup pentru toate varstele, anii de competitii si pregatire intensiva in kickbox aducandu-i experienta atat sportiva cat si in intelegerea nevoilor clientilor.


BOGDAN ZAHARIA

Kickbox/Muay Thai/MMA

BOGDAN ZAHARIA isi traieste viata in domeniul sportiv, antrenandu-se din copilarie in artele martiale, este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport UBB si membru de multi ani al echipei Tengu. Invingator in kickbox dar si in competitii de lupta la sol, pasionat de dezvoltarea fizica, Bogdan ofera o exprienta completa de antrenamente atat in Kickbox sau Muay Thai cat si in MMA. Antrenamentele sale sunt solicitante dar cu atentie desavarsita pentru ritm si baze.


BOGDAN HASIU

Kickbox

Dupa o viata petrecuta in sportul de performanta, BOGDAN antreneaza in cadrul clubului nostru desfasurand in paralel o prolifica activitate competitionala. Atentia pentru detaliu, usurinta comunicarii si empatia in privinta nevoilor elevilor, sunt punctele forte ale instructorului nostru, care imbinate cu pasiunea pentru conditionare fizica ofera astfel o experienta pozitiva completa de antrenament.


ALEX FECHETE

Kickbox

ALEX FECHETE este un veteran al clubului nostru, cu multi ani de competitii si antrenament, cu multe evolutii de succes. Avand o formare de asistent social alaturi de care am desfasurat activitati caritabile, Alex este pregatit sa comunice cu elevii sai, sa le inteleaga nevoile si sa le prezinte un arsenal amplu de kickbox.


ADRIAN CIBU

Kickbox/Muay Thai

ADRIAN se defineste ca sportiv si persoana prin lupta continua pentru depasirea limitelor. Activitatea sa profesionala din cadrul MAI impune o conduita fizica si mentala de exceptie, aceste calitati, alaturi de o tehnica dezvoltata complex aducandu-i in ringul de Kickbox mai multe titluri de campion si trofee in competitii pentru profesionisti si amatori.

Avand o pregatire profesionala de elita valori ca si onoare, respect, curaj si autodepasire sunt pentru Cibu un mod de viata, insuflandu-le inevitabil elevilor sai.

Anii de studiu, competitii, stagii nationale, in China sau Thailanda sunt puse in slujba activitatii de instructor in cadrul Centrului Tengu, Adrian formand zilnic de mai multi ani copii, adulti sau sportivi de performanta.

Intotdeauna plin de buna dispozitie, privit ca model de tinerii kickboxeri, Cibu iti va oferi vasta sa experienta invatandu-te sa iti depasesti limitele si sa te redescoperi prin arte martiale.