CANTONAMENT TENGU 2022 – 1-7 August

CANTONAMENTUL TENGU 2022 – 1-7 AUGUST (6 nopti) – Balvanyos (Lacul Sf. Ana)

Va invitam la o saptamana de antrenament in zona Bailor Balvanyos, intr-un cadru natural de vis la 1000 de metri altitudine la poalele muntilor vulcanici, o rezervatie naturala care include si Lacul Sfanta Ana.

Cantonamentul include si un STAGIU DE 3 ZILE cu antrenorul lotului national de Muay Thai al Ungariei, REHÁK GYÖRGY, antrenor si luptator de talie internationala!

Locatie: Pensiunea Istvana (290 km de Cluj, jud.Covasna) https://complexulistvana.ro

PRET:
Pachet 6 nopti : 1.430 LEI
– compus din: 350 LEI (taxa participare cantonament) + 1.080 LEI (cazare 6 nopti cu 3 mese/zi adica 180 LEI/zi masa+cazare).

AVANS:
Pentru a confirma participarea se achita la receptie Tengu un avans de 700 LEI – TERMEN LIMITA : 15 Iulie. PLATA INTEGRALA – 1 AUGUST 2022 (la plecare).

Cazare: apartament / camera cu 2 paturi / camera cu 3 paturi / bungalou cu 2 paturi, cu paturi separate sau duble, frigider, tv, dus etc.
Masa: 3 mese/zi incluse in costul cazarii.
Transport: mergem cu masinile proprii – posesorii de autoturisme sunt rugati sa semnaleze la inscriere numarul de locuri disponibile

Pensiunea si zona ofera spatiu generos pentru antrenament in mijlocul naturii cu peisaj deosebit, liniste si aer curat, piscina, restaurant, spatii de relaxare, odihna si plaja, terasa si spatiu de antrenament acoperit
Activitati posibile: antrenamente in natura, drumetii, vizitare Lacul Sfanta Ana, bai, izvoarele de ape minerale ale zonei, adventure park.

Maestrul Laczko Levente alaturi de instructorii Tengu va vor asigura o experienta de neuitat.
Cantonamentul este destinat doar abonatilor Centrului TENGU si familiilor acestora (inclusiv prietena, bunic etc 🙂 ), families welcome!
Va stam la dispozitie pentru orice informatie la contact@centrultengu.ro sau 0724-065710.
OSU!