Tipuri de Masaj Thailandez:

Masaj Traditional Thailandez | Thai Massage | Centrul Tengu

Masajul Traditional Thailandez isi are radacinile milenare in medicina ayurvedica orientala, acesta generand rezultate pozitive actionand prin diferite tehnici asupra cailor energetice ale organismului uman. Astfel, clientul imbracat este asezat intr-o pozitie relaxanta, maseurul actionand prin tehnici de presopunctura si treptat trecandu-l prin diferite pozitii asemanatoare cu cele de yoga si executand intinderi ale membrelor si diferitelor parti ale corpului, avand ca scop detensionarea fizica si mentala, relaxarea musculara si eliminarea blocajelor energetice. Datorita faptului ca terapeutul ghideaza toate aceste miscari benefice pentru client acest tip de masaj activ mai este numit si “Yoga lenesului”. Avantajele acestui timp de masaj sunt: eliminarea durerilor de cap, reducerea anxietatii, eliminarea durerilor musculare si articulare, imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii corpului, revigorare mentala coroborata cu relaxarea fizica, pe fondul unei stari generale de bine.

Acest tip de masaj este caracterizat prin presiunea ridicata a executiei (strong pressure) si actiunea concentrata prin miscari lente dar profunde asupra straturilor adanci ale musculaturii si tesutului conjunctiv. Cu toate ca si acest tip de masaj induce o stare de relaxare si bine, scopul sau principal este de a trata si ameliora durerile musculare si articulare cronice, durerile de spate, lombare sau cervicale, intinderile musculare, fascita plantara si a ajuta prin stimularea circulatiei si tonusului muscular, recuperarea dupa operatii, traumatisme sau accidentari in cazul practicantilor de activitati sportive. Va invitam astfel sa alegeti alaturi de terapeut tipul de masaj potrivit pentru imbunatatirea tonusului fizic si mental si tratamentul durerilor care ne dau zilnic batai de cap!

(Thai Combination Massage – medium-hard pressure)

Masajul Suedez este cel mai popular tip de masaj in Europa si lumea vestica. Acesta, avand o intensitate medie-scazuta este bazat pe actiunea asupra muschilor si fibrelor musculare, tendoanelor, articulatiilor sau pielii (spre deosebire de conceptul Thailandez de actiune asupra meridianelor energetice) cu scopul de a le stimula, relaxa, framanta sau intinde. Maseurul actioneaza direct pe pielea pacientului cu ajutorul uleiului de masaj, cu miscari de o mare diversitate, in functie de zonele si obiectivele urmarite. Efectele benefice sunt binecunoscute, de la relaxare fizica si mentala, imbunatatirea circulatiei, eliminarea tensiunii si durerilor musculare si articulare, imbunatatirea calitatii somnului la recuperarea dupa interventii chirurgicale sau accidentari in cazul sportivilor de performanta.

In acest tip de masaj sunt folositi saculeti de bumbac umpluti cu plante medicinale, incalzite, selectate in functie de efectul dorit a se obtine, imbinand astfel masajul, aromaterapia si efectele benefice ale plantelor medicinale. Plantele folosite pot fi ghimbirul, curcuma sau lamaita, cu obiectivul de a relaxa, reduce inflamatia, elimina durerea si tensiunea musculara sau a imbunatati elasticitatea si fermitatea pielii. Se solicita in prealabil la efectuarea programarii pentru a se pregati saculetii!


Prețuri

Durata Preț pentru abonatii
30 minute 120 LEI 100 LEI
60 minute 200 LEI 150 LEI
90 minute 250 LEI 200 LEI
120 minute 300 LEI 250 LEI
Masaj Herbal cu Saculeti Thai
Se adauga 50 LEI la pretul sedintei de masaj
Se solicita in prealabil la efectuarea programarii pentru a se pregati saculetii!

Pachet 6 sedinte

La achizitia unui pachet de 6 sedinte de masaj veti primi CADOU O SEDINTA GRATUITA!

Masaj Traditional Thailandez – Thai Massage

Masaj Traditional Thailandez – Thai Massage

Info și programări:

Tel: 0739 471 452

Piața Gării nr 4-5, etaj 1

E-mail: contact@centrultengu.ro

Accesul se face doar pe baza de programare


Relaxare, Tradiție, Sănătate, Masaj Thailandez | Centrul Tengu

Masajul thailandez este un tip de terapie tot mai apreciat si utilizat in lumea occidentala, beneficiile acestui masaj thailandez fiind apreciate de pacientii de pe intreg mapamondul.

🇹🇭 Aceasta arta milenara urmareste rezultate ca si: relaxarea fizica si mentala, detensionarea si reducerea stressului, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, reducerea durerilor de cap, reducerea durerilor lombare si a celor asociate cu afectiuni ale coloanei vertebrale, imbunatatirea calitatii somnului, eliminarea contracturilor musculare si imbunatatirea mobilitatii articulare, reducerea durerii sau recuperarea dupa traumatisme sau interventii chirurgicale, cresterea energiei zilnice.

🇹🇭 Tipul si durata sedintelor sunt ajustate in functie de nevoile clientului, repetarea acestora cu regularitate aducand imediate imbunatatiri calitatii vietii noastre atat la nivel fizic si cat si mental.


Galerie Foto

Card Cadou

In constructie.