Masaj Traditional Thailandez

Masaj Thailandez, Thai Massage - Centrul Tengu

Masaj Thailandez: Relaxare, Traditie, Sanatate

Masajul thailandez este un tip de terapie tot mai apreciat si utilizat in lumea occidentala, beneficiile acestui masaj thailandez fiind apreciate de pacientii de pe intreg mapamondul.

πŸ‡ΉπŸ‡­ Aceasta arta milenara urmareste rezultate ca si: relaxarea fizica si mentala, detensionarea si reducerea stressului, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, reducerea durerilor de cap, reducerea durerilor lombare si a celor asociate cu afectiuni ale coloanei vertebrale, imbunatatirea calitatii somnului, eliminarea contracturilor musculare si imbunatatirea mobilitatii articulare, reducerea durerii sau recuperarea dupa traumatisme sau interventii chirurgicale, cresterea energiei zilnice.

πŸ‡ΉπŸ‡­ Tipul si durata sedintelor sunt ajustate in functie de nevoile clientului, repetarea acestora cu regularitate aducand imediate imbunatatiri calitatii vietii noastre atat la nivel fizic si cat si mental.

Tipuri de masaj thailandez:

πŸ‡ΉπŸ‡­ Masaj Traditional Thailandez (Traditional Thai Massage) – Masajul Traditional Thailandez isi are radacinile milenare in medicina ayurvedica orientala, acesta generand rezultate pozitive actionand prin diferite tehnici asupra cailor energetice ale organismului uman. Astfel, clientul imbracat este asezat intr-o pozitie relaxanta, maseurul actionand prin tehnici de presopunctura si treptat trecandu-l prin diferite pozitii asemanatoare cu cele de yoga si executand intinderi ale membrelor si diferitelor parti ale corpului, avand ca scop detensionarea fizica si mentala, relaxarea musculara si eliminarea blocajelor energetice. Datorita faptului ca terapeutul ghideaza toate aceste miscari benefice pentru client acest tip de masaj activ mai este numit si β€œYoga lenesului”. Avantajele acestui timp de masaj sunt: eliminarea durerilor de cap, reducerea anxietatii, eliminarea durerilor musculare si articulare, imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii corpului, revigorare mentala coroborata cu relaxarea fizica, pe fondul unei stari generale de bine.

πŸ‡ΉπŸ‡­ Masaj Profund al Tesuturilor (Deep Tissue Massage – strong pressure) – Acest tip de masaj este caracterizat prin presiunea ridicata a executiei (strong pressure) si actiunea concentrata prin miscari lente dar profunde asupra straturilor adanci ale musculaturii si tesutului conjunctiv. Cu toate ca si acest tip de masaj induce o stare de relaxare si bine, scopul sau principal este de a trata si ameliora durerile musculare si articulare cronice, durerile de spate, lombare sau cervicale, intinderile musculare, fascita plantara si a ajuta prin stimularea circulatiei si tonusului muscular, recuperarea dupa operatii, traumatisme sau accidentari in cazul practicantilor de activitati sportive. Va invitam astfel sa alegeti alaturi de terapeut tipul de masaj potrivit pentru imbunatatirea tonusului fizic si mental si tratamentul durerilor care ne dau zilnic batai de cap!

πŸ‡ΉπŸ‡­ Masaj Thailandez Combinat (Thai Combination Massage – medium-hard pressure)

πŸ‡ΉπŸ‡­ Masaj Suedez (Swedish Massage – light-medium pressure) – Masajul Suedez este cel mai popular tip de masaj in Europa si lumea vestica. Acesta, avand o intensitate medie-scazuta este bazat pe actiunea asupra muschilor si fibrelor musculare, tendoanelor, articulatiilor sau pielii (spre deosebire de conceptul Thailandez de actiune asupra meridianelor energetice) cu scopul de a le stimula, relaxa, framanta sau intinde. Maseurul actioneaza direct pe pielea pacientului cu ajutorul uleiului de masaj, cu miscari de o mare diversitate, in functie de zonele si obiectivele urmarite. Efectele benefice sunt binecunoscute, de la relaxare fizica si mentala, imbunatatirea circulatiei, eliminarea tensiunii si durerilor musculare si articulare, imbunatatirea calitatii somnului la recuperarea dupa interventii chirurgicale sau accidentari in cazul sportivilor de performanta.

πŸ‡ΉπŸ‡­ Masaj Herbal Thailandez – in acest tip de masaj sunt folositi saculeti de bumbac umpluti cu plante medicinale, incalzite, selectate in functie de efectul dorit a se obtine, imbinand astfel masajul, aromaterapia si efectele benefice ale plantelor medicinale. Plantele folosite pot fi ghimbirul, curcuma sau lamaita, cu obiectivul de a relaxa, reduce inflamatia, elimina durerea si tensiunea musculara sau a imbunatati elasticitatea si fermitatea pielii. Se solicita in prealabil la efectuarea programarii pentru a se pregati saculetii!

Oferta Masaj Thailandez:

Durata
Pret
Pret pentru abonatii Centrului TENGU
30 minute
120 LEI
100 LEI
60 minute
200 LEI
150 LEI
90 minute
250 LEI
200 LEI
120 minute
300 LEI
250 LEI
Masaj Herbal cu Saculeti Thai
Se adauga 50 LEI la pretul sedintei de masaj

Se solicita in prealabil la efectuarea programarii pentru a se pregati saculetii!

Se adauga 50 LEI la pretul sedintei de masaj

Se solicita in prealabil la efectuarea programarii pentru a se pregati saculetii!

Pachet 6 sedinte: la achizitia unui pachet de 6 sedinte de masaj veti primi CADOU O SEDINTA GRATUITA!

INFORMATII SI PROGRAMARI:

Tel: 0739-471452

email: contact@centrultengu.ro

Masaj Thailandez cluj, thai massage - Centrul Tengu